1 |
Lepek |
Pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy |
2 |
Korýši |
|
3 |
Vejce |
|
4 |
Ryby |
|
5 |
Podzemnice olejná (arašídy) |
|
6 |
Sójové boby (sója) |
|
7 |
Mléko |
|
8 |
Skořápkové plody |
Mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie |
9 |
Celer |
|
10 |
Hořčice |
|
11 |
Sezamová semena (sezam) |
|
12 |
Oxid siřičitý a siřičitany |
E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228 |
13 |
Vlčí bob (lupina) |
|
14 |
Měkkýši |
|